Агентство «IBI-Rating» підтвердило кредитний рейтинг Харкова
21 листопада 2017 16:37 Економіка
Агентство «IBI-Rating» підтвердило кредитний рейтинг Харкова Рейтингове агентство «IBI-Rating» 21 листопада підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова на рівні uaA+ з прогнозом «стабільний».

За повідомленням агентства, кредитний рейтинг міста Харкова відображає значення міста як одного з великих міст України, регіонального ділового, культурного та освітнього центру, диверсифікацію економічного комплексу міста, що сприяє швидкому відновленню джерел наповнення доходної частини бюджету, а також його зростанню.

Ринок праці міста Харкова продовжував демонструвати ознаки покращення, що супроводжувалося подальшим зменшенням рівня безробіття та перебуванням його на низькому рівні, зростанням середньооблікової кількості штатних працівників та заробітної плати, а також позитивним міграційним приростом.

Позитивні тенденції ринку праці є наслідком пожвавлення ділової активності в місті, ознаками чого виступали зростання обсягів виконаних будівельних робіт та введення в експлуатацію житла, освоєння капітальних інвестицій, реалізації промислової продукції, частина з якої була експортована, що поряд із зростанням імпортних поставок дозволило збільшити зовнішньоторговельний оборот підприємств міста.   

Агентство також повідомляє, що частина показників соціально-економічного розвитку міста Харкова продовжує дорівнювати або перевищувати середні значення по країні у розрахунку на одного мешканця.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини