Агентство «IBI-Rating» підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова
26 травня 2017 17:07 Місто
Агентство «IBI-Rating» підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова Рейтингове агентство «IBI-Rating» 23 травня підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова на рівні uaA+ з прогнозом «стабільний».

Як повідомляє Рейтингове агентство «IBI-Rating», кредитний рейтинг Харкова відображає значення міста як одного з великих міст України, регіонального ділового, культурного і освітнього центру, диверсифікацію економічного комплексу міста, що сприяє швидкому відновленню джерел наповнення дохідної частини бюджету міста, а також його росту.

Розвиток міста Харкова в 2016 році продовжував перебувати під впливом загальної ситуації в економіці країни. Економіка міста демонструвала поступове відновлення, що супроводжувалося зростанням обсягів реалізації промислової продукції (в абсолютних значеннях), прямих іноземних та капітальних інвестицій, а також обсягів виконаних будівельних робіт та введення в експлуатацію житла, які були найбільшими за останні три роки.

Позитивно на кредитний рейтинг міста можуть вплинути подальше зростання дохідної частини бюджету міста Харкова, перевищення середніх всеукраїнських значень показників соціально-економічного розвитку, скорочення консолідованого боргу міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини