Геннадій Кернес: Депутати ухвалили стратегічне рішення у сфері ЖКГ міста
12 січня 2011 13:56
Геннадій Кернес: Депутати ухвалили стратегічне рішення у сфері ЖКГ міста Харківський міський голова Геннадій Кернес, коментуючи рішення про об'єднання двох комунальних підприємств – «Вода» і «Коммуночиствод» відзначив, що на розгляд депутатів винесено стратегічне рішення у сфері житлово-комунального господарства Харкова. Це рішення дозволить посилити ефективність роботи, а додаткові доходи, які будуть отримані в результаті, направлятимуться на потреби підприємства, наприклад, на енергозбереження.

«Минулого літа, коли стояла жарка погода, щодня в місті могло відбуватися до 200 аварій. Якщо на кожному ремонті буде економія до 1,5 тис.грн., то загальна економія може скласти 300 тис. грн.», - повідомив Геннадій Кернес.

Міський голова підкреслив, що зміну витрат повинно буде відбитися на тарифі: «Також ухвалення даного рішення дозволить фахівцям розібратися з нормами водоспоживання, оскільки заміри проводитимуться на вході і виході води. Сьогодні депутати ухвалили стратегічне рішення, направлене на поліпшення обслуговування харків'ян».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини