Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом
15 липня 2011 17:39
Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бухгалтера відбулися 15 липня у великому залі Харківського нацонального академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка.

Організатори свята - Харківська міська рада, корпорація «Фактор» і Всеукраїнська громадська організація «Союз бухгалтерів України».
Бухгалтерів Харкова з професійним святом привітав Харківський міський голова Геннадій Кернес.
«Сьогодні ви зібралися тут з урочистого приводу - з нагоди святкування Дня бухгалтера. Вас усіх об'єднує одна професія. Ви опанували безліч тонкощів законодавства України. Від вашої злагодженої роботи залежить розвиток і успіх будь-якого підприємства чи організації, а значить - економічне процвітання нашого міста», - підкреслив у вітальному слові Геннадій Кернес.
Харківський міський голова побажав присутнім і всім бухгалтерам міста професійного зростання, гідної зарплати, поваги керівництва і співробітників, особистого щастя.
За сумлінну працю та з нагоди професійного свята  Геннадій Кернес нагородив найкращих бухгалтерів Харкова Грамотами виконавчого комітету Харківської міської ради та Подяками міського голови.
У ході урочистостей присутнім прочитали текст вітальної телеграми від міністра фінансів України Федора Ярошенка з побажаннями міцного здоров'я та успіхів у роботі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом Геннадій Кернес привітав бухгалтерів Харкова з професійним святом
Друкувати
Останні новини