Геннадій Кернес провів прийом працівників освіти
28 березня 2019 18:11 Місто
Геннадій Кернес провів прийом працівників освіти Зі скаргами та пропозиціями на зустріч прийшли співробітники дитячих садків, а також загальноосвітніх, спортивних та спеціалізованих шкіл Київського району Харкова.

28 березня Харківський міський голова провів особистий прийом працівників комунальних установ освіти, що працюють в Київському районі Харкова. Понад 50 людей звернулися із заявами на рішення матеріально-технічних проблем в школах і дитячих садках, а також по індивідуальну допомогу, таку як організація та оплата лікування, надання житла, ремонт доріг і будинків комунальної власності.

Меморіальна дошка загиблому в АТО харків'янину Артуру Силку буде встановлена ​​на будівлі школи №158. З пропозицією вшанувати таким чином пам'ять випускника прийшла на прийом замдиректора школи Наталія Склема.

За зверненням викладачів в програму відновлення стадіонів внесені три школи - №17, 52 і 158, причому в останній роботи почнуться вже цього року. Реконструкція передбачає повне оновлення всього стадіону: будівництво футбольного поля, бігової доріжки, майданчиків для інших командних ігор, встановлення тренажерних комплексів, тенісних столів тощо. Нові стадіони, традиційно, огороджуються і освітлюються, при цьому вони доступні місцевим жителям для занять спортом.

Катерина Кравцова, вихователь дитячого садка №123 на селищі Жуковського, ініціює відновлення басейну, який не працює вже 24 роки. За словами директора Департаменту освіти Ольги Деменко, багато харківських батьків просять відремонтувати старі басейни там, де вони передбачені в проектах будівель. Геннадій Кернес доручив розпочати проектні роботи в зазначеному дитсадку, з огляду на сучасні вимоги до безпеки і технології будівництва та енергозбереження.

Низка заяв будуть виконані за підтримки Фонду Олександра Грановського. Серед них - обладнання мультимедійною технікою дитсадка №108, покупка професійного покриття в зал для занять гімнастикою Дитячо-юнацької спортивної школи №1. У самій будівлі школи вже за рахунок бюджетних коштів буде проведено капремонт системи опалення. На умовах спільної участі фонду і міста будуть закуплені комп'ютери для Центру позашкільної освіти «Вектор», а для ліцею мистецтв - новий рояль.

Підбиваючи підсумки прийому, Геннадій Кернес нагадав керівникам департаментів та комунальних підприємств про графік робіт в теплий сезон. «Весна вже тут. Думаю, протягом тижня встановиться погода, і стартують всі ті починання, про які ми обіцяли людям. Критерії ті ж - якість і терміни, якщо не виходить - інформуйте людей про затримки і приходьте до спільного розуміння», - зазначив міський голова.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини