Геннадій Кернес розпорядився вжити першочергових заходів з ліквідації наслідків пожежі у будинку по вул. Пушкінській та надання допомоги мешканцям
11 лютого 2011 10:04
Геннадій Кернес розпорядився вжити першочергових заходів з ліквідації наслідків пожежі у будинку по вул. Пушкінській та надання допомоги мешканцям

Харківський міський голова Геннадій Кернес дав вказівку комунальним службам і департаментам Харківської міської ради вжити першочергових заходів з ліквідації наслідків нічної пожежі в житловому будинку по вул. Пушкінській та надання допомоги мешканцям.

Зараз КП «Жилкомсервіс» займається розчищенням будівельного сміття на місці пожежі, КП «Харківські теплові мережі» оперативно досліджує стан систем опалення в будинку.

 Жертв і потерпілих при пожежі немає. Евакуйовано 75 осіб. Усі вони тимчасово розселені. Мешканцям надається психологічна допомога.

За інформацією МНС, пожежа виникла близько 3 години ночі 11 лютого в квартирі на п'ятому поверсі шестиповерхового житлового будинку, який  збудовано у 1917 році. Вогонь поширився на квартири четвертого, п'ятого, шостого поверхів і на горищне приміщення, в цілому пожежа охопила площу 300 квадратних метрів. У 7.05 підрозділи МНС у складі 21 відділення з основною і спеціальною технікою локалізували пожежу. Врятовано 1 особу, евакуйовано - 35. Причина пожежі та розміри матеріальних збитків встановлюються.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини