Харків'яни перемогли на "Майдансі"
21 березня 2011 11:47
 Харків'яни перемогли на Харківська команда перемогла в першому турі всеукраїнського телепроекту "Майданс", який стартував 19 березня на майдані Незалежності в Києві.

У змаганні взяли участь команди Хмельницького і Харкова. Від Харкова в Києві виступали 500 учасників, яких доставив до столиці спеціально виділений для цього потяг. Харківську команду тренував хореограф Олександр Евмешкін.Трансляція змагання проходила в прямому ефірі на телеканалі "Інтер".
Вели шоу українська співачка Тіна Кароль і російський співак Сергій Лазарєв. Конкурс складався з трьох турів - хід по вулиці, авторський танець і спільний танець двох команд. Змагання судило журі, до складу якого увійшли театральний режисер Роман Віктюк, телеведучий Отар Кушанашвілі, хореограф Мігель і балерина Анастасія Волочкова. За результатами голосування журі харківська команда набрала 68 балів, команда Хмельницького - 65 балів. Переможців обирали також і глядачі, які шляхом СМС або телефонних дзвінків відправляли свої голоси за одну з команд. Після голосування телеглядачів і загального підсумовування балів (124 проти 109) переміг Харків (56% голосів глядачів). До речі, харків'ян підтримували і на площі Свободи в Харкові.

Довідка:
Щосуботи на телеканалі "Інтер" в прямому ефірі будуть змагатися по два міста, пари суперників визначені шляхом жеребкування. Переможець танцювальної дуелі визначається за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі і за оцінками журі, яке виставляє командам бали за кожен етап змагань. Усього в проекті бере участь 12 міст. Переможець отримає 1 млн. грн. Організатори телепроекту - телеканал "Інтер" та Київська міська державна адміністрація.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини