Харківщина - лідер у сфері надання адмінпослуг
24 січня 2018 10:46 Місто
Харківщина - лідер у сфері надання адмінпослуг Харків і Харківська область лідирують в Україні в сфері надання адміністративних послуг.

Про це заявив Віце-прем'єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Він зазначив, що регіон - лідер в Україні в цій сфері, оскільки зараз в Харківській області працюють 45 центрів надання адміністративних послуг, серед яких - найсучасніший Регіональний центр послуг на пр. Тракторобудівників у Харкові.

«Центр адміністративних послуг - це те місце, де розривається зв'язок між чиновником і безпосередньо громадянином. По тому, як організовано це спілкування, як це зроблено, ми можемо побачити обличчя влади. Наскільки воно є ефективним, і наскільки там немає корупції. Коли ми говоримо про створення нових ЦНАП, для нас дуже важливі підхід, якість навчання людей і найголовніше - можливість повсюдності надання послуг», - зазначив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, що в Харкові діють центри надання послуг у всіх районах міста в тому числі два центри в формі «Прозорий офіс» та Регіональний центр послуг, в яких надаються послуги адміністративного, соціального і пенсійного характеру. Також планується відкриття нових центрів послуг.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини