Харківські лижники стали володарями Кубка світу
13 лютого 2018 11:50 Спорт
Харківські лижники стали володарями Кубка світу Харківські спортсмени-паралімпійці завоювали десять медалей на заключному етапі Кубка світу з лижних гонок та біатлону, який відбувся в місті Вуокатті (Фінляндія).

Так, харківська лижниця Оксана Шишкова завоювала п'ять медалей: 3 золоті (лижні гонки на середній дистанції, біатлон на довгій дистанції та спринт у біатлоні) і 2 срібні (спринт у лижних гонках і лижні гонки на довгій дистанції).

Ще п'ять медалей принесли збірній України Віталій Лук'яненко - 2 золоті медалі (біатлон на довгій дистанції та спринт у біатлоні), Людмила Ляшенко - 1 золоту медаль (біатлон на довгій дистанції) та 1 срібну медаль (спринт у лижних гонках) і Юрій Уткін - 1 золоту медаль (спринт у лижних гонках).

Крім того, за підсумками всіх етапів Кубка світу 2018 року Оксана Шишкова і Віталій Лук'яненко стали володарями кубка в біатлоні, а Оксана Шишкова - ще й кубка в лижних гонках.

Зазначимо, що в заключному етапі Кубка світу взяли участь близько 100 спортсменів з 12 країн світу. Ці змагання стали етапом підготовки лижників до зимових Паралімпійських ігор 2018 року, які пройдуть з 9 по 18 березня в Пхьончхані (Республіка Корея).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини