Харків'ян запрошують на виставку робіт харківського фотографа
17 січня 2019 11:47 Культура
Харків'ян запрошують на виставку робіт харківського фотографа Виставка фото-поетичного есе харківського фотографа Миколи Колесника «Очікування зустрічі» відкриється сьогодні, 17 січня, в галереї «Мистецтво Слобожанщини».

Микола Колісник - фотограф-любитель, який захоплюється знаходженням прекрасного у дрібницях: у пожовклому осінньому листі, в зимових засніжених деревах. Автор показує природу такою, яка вона є, знаходячи оригінальні сюжети і композиції, і при цьому не користуючись спеціальною фототехнікою і майбутньою обробкою фотографій.

За словами організаторів виставки, роботи Миколи Колісника доводять, що краса знаходиться зовсім поруч, і кожен може до неї доторкнутися.

«Помандрувавши світом половину свого життя, захотілося підкреслити красу нашої землі. Можливо хтось, подивившись на ці фото, вийде на вулицю і не захоче бити ногами лавки або вікна в неприбраних під'їздах. Можливо, з'явиться в них бажання поприбирати у будинку, потім на вулиці, а потім і на планеті», - зазначив фотограф.

Відкриття виставки - о 17:00.

Місце проведення: пл. Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх.

Роботи харківського фотографа експонуватимуться до 2 лютого.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини