Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру
31 травня 2011 19:00
Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Представники делегації Луганської області, яка на чолі з головою Луганської облдержадміністрації Володимиром Пристюком перебуває 31 травня в Харкові, високо оцінили харківський досвід у найрізноманітніших сферах життя міста.  
На підсумковій зустрічі заступник голови Луганської облдержадміністрації з питань гуманітарної та соціальної політики Родіон Мірошник заявив, що луганчани відзначили для себе багато корисних моментів.
«Ми побачили дуже багато цікавих речей, про які сьогодні думаємо і над якими працюємо. Зокрема, це стосується проблем спортивної інфраструктури. Ми подивилися прекрасний стадіон «Металіст»: той досвід, який напрацьовано в Харкові в цьому напрямку, - він безцінний, - розповів Родіон Мірошник. - Дуже цікавою була поїздка до лікарні швидкої медичної допомоги, оскільки ми працюємо над проектом створення подібної в себе. Систему GPS-навігації, якою оснащено всі машини швидкої допомоги, ми однозначно будемо переймати. А перший поверх вашого будинку лікарні - це той прообраз, який ми промальовували, але ще не реалізували. Постараємося скористатися і цим досвідом».
Також Родіон Мірошник відзначив напрацювання міського інформаційного центру: «Нас цікавить, як легалізується робота з кабельними операторами, з інтернет-провайдерами. Ми побачили розв'язання юридичного боку питання, і для нас це буде дуже корисно».
Заступник голови Луганської облдержадміністрації з питань економічної та промислової політики Анатолій Репицький також відзначив роботу Єдиного дозвільного центру, який  відкрили в Харкові 30 травня. «Відвідавши Єдиний дозвільний центр, ми дізналися багато цікавого і корисного, щоб надалі працювати з представниками малого і середнього бізнесу. Власне, у себе ми давно почали роботу зі створення такого центру, але залишалися питання: яким чином  краще облаштуванти роботу центру, яким чином вирішити договірну основу всіх територіальних органів, які там розміщені. Ми дістали на ці запитання вичерпні відповіді», - зазначив заступник луганського губернатора Анатолій Репицький.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру Луганчани перейматимуть харківський досвід з надання медпослуг і створення Єдиного дозвільного центру
Друкувати
Останні новини