На ділянці Московського проспекту на чотири місяці закривають рух транспорту
24 квітня 2018 15:22 Оперативна інформація
На ділянці Московського проспекту на чотири місяці закривають рух транспорту Рух транспорту на пр. Московському, на ділянці від пл.Конституції до Харківської набережної, буде заборонено з 25 квітня до 31 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту.

На цей період об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься по прилеглих вулицях. Також двосторонній рух транспорту буде організовано у пров. Слюсарному, на ділянці від пр. Московського до вул. Короленка, і по пров. Короленка, на ділянці від пров. Вірменського до пр. Московського і від пр. Московського до вул. Короленка.

З 25 квітня по 31 серпня автобуси здійснюватимуть об'їзд вказаної ділянки наступним чином:

при русі у напрямку до Харківської набережної:

- автобуси №241е, 272е, 269е: пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський - Харківська набережна і далі за маршрутом;

при русі у напрямку до пл. Конституції:

- автобуси №241е, 272е, 269е: Харківська набережна - пров. Вірменський - пл. Конституції - пл. Павлівська - вул. Університетська і далі за маршрутом.

Також змінять шлях прямування деякі автобуси:

- №249е: пр. Московський - пров. Вірменський - пл. Конституції - пров. Мечникова - вул. Пушкінська - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський і далі за маршрутом;

- автобус №251е: змінить кінцеву зупинку і здійснюватиме висадку пасажирів на зупинці «Ст. метро «Майдан Конституції» і курсуватиме так: пр. Московський - пров. Вірменський - пл. Конституції - пров. Мечникова - вул. Пушкінська - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський і далі за маршрутом.

Крім того, з 25 квітня по 31 серпня буде заборонено рух трамваїв по пр. Московському, на ділянці від пл. Захисників України до пл. Конституції, по пл. Конституції, пл. Павлівській, на ділянці від пл. Конституції до вул. Університетської. На цей період трамваї змінять маршрути таким чином:

трамвай №5: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Кошкіна - парк Машинобудівників - вул. Морозова - пр. Московський - пл. Захисників України - вул. Молочна - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська;

- трамвай №6: 602 м/р - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Захисників України - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівській - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - Південний вокзал.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини