На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень
29 серпня 2011 12:15
На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень На реконструкцію вулично-дорожньої мережі в Харкові цього року передбачено 209,8 млн грн, у тому числі 99,5 млн грн за рахунок місцевої позики.

Про це сьогодні в прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту будівництва і шляхового господарства Харківської міської ради Володимир Чумаков. 
За його інформацією, планується відремонтувати 82,9 тис. кв.м дороги. Зараз ремонтують пр. Гагаріна (від вул. Сидоренківської до пр. 50-річчя СРСР), пр. 50-річчя СРСР (від пр. Героїв Сталінграда до пр. Московського), вул. Плеханівську (від вул. Кірова до Балашівського мосту), пров. Власовський, вул. Державінську, вул. Храмову (від вул. Дніпровської до вул. Тарасівської), пр. Людвіга Свободи.
Уже закінчили реконструкцію вул. Чебишева, вул. Чкалова, вул. Храмової (від вул. Плеханівської до вул. Дніпровської).
Як повідомив директор департаменту Володимир Чумаков, на всіх дорогах застосовують новий тип асфальтобетону «ЩМА».
На сьогодні виконано робіт на 40 млн грн.

Довідка. Міська влада випустить облігації місцевої позики на 99,5 млн грн. Відповідне рішення ухвалили 20 липня на сесії депутати Харківської міськради. Кошти, залучені через позику, спрямують на ремонт і реконструкцію доріг для своєчасної та якісної підготовки міста до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Облігації планується випустити на період до трьох років з терміном погашення не пізніше від 31 грудня 2014 року. Передбачається, що процентну ставку встановлять ​​на рівні не більше ніж 15% річних.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень На реконструкцію доріг цього року передбачено понад 200 мільйонів гривень
Друкувати
Останні новини