Сквер біля ДК ХЕМЗ до Дня міста буде повністю облаштовано
22 березня 2011 13:18
Сквер біля ДК ХЕМЗ до Дня міста буде повністю облаштовано Комплексний благоустрій скверу біля ДК ХЕМЗ (район ст. метро «Площа Повстання») буде завершено до Дня міста.

Про це повідомив журналістам 22 березня директор Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Віктор Китанін.

«На виконання розпорядження Харківського міського голови Геннадія Кернеса, в даний час йде розробка ескізних проектів оновленого скверу, - зазначив Віктор Кітанін. - До Дня міста тут буде відновлено зовнішнє освітлення із застосуванням енергозберігаючих антивандальних світильників, будуть встановлені паркові лави для відпочинку, виконано мощення алей декоративної тротуарною плиткою, розбиті газони з квітковим оформленням».
Підготовчі роботи з благоустрою скверу та прилеглої до нього території ведуться протягом півтора місяців. Проводиться кронування та омолодження дерев, дроблення сучків, хворі та уражені омелою дерева видаляються - замість них будуть висаджені нові.
Сьогодні на об'єкті працюють 8 одиниць спецтехніки та 120 співробітників КП «Шляхрембуд», «Харківзеленбуд» і «Харківміськсвітло».
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини