У Харкові намалюють портрет Кузьми та створять 3D-мурал
16 квітня 2018 12:42 Культура
У Харкові намалюють портрет Кузьми та створять 3D-мурал Незабаром харківські будівлі прикрасять два нових мурали - 3D-робота художника з Великобританії FANAKAPAN та портрет Кузьми Скрябіна у виконанні творчої групи «Kailas-V» з Харкова.

FANAKAPAN створить роботу на торці будинку по пр. Незалежності, 17. Про це сьогодні, 16 квітня, на своїй сторінці у Facebook повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.
 
«24 квітня за моїм запрошенням до нас в гості планує приїхати відомий стріт-арт художник з Великобританії FANAKAPAN. Його роботи відомі по всьому світу. Художник постійно експериментує з текстурою, світлом, тінню, відображеннями, що дозволило йому досягти у своїх роботах вражаючих 3D-результатів. Після тривалого спілкування FANAKAPANА з друзями з харківської творчої групи «Kailas-V» народився веселий і легкий ескіз, який, як сподівається автор, буде підвищувати настрій харків'янам», - зазначив Геннадій Кернес. 

Крім того, як повідомив мер, у квітні художники з «Kailas-V» в районі станції метро «Наукова» почнуть малювати мурал, присвячений загиблому українському музикантові Кузьмі Скрябіну. Для своєї роботи вони вибрали фотографію, зроблену під час харківської фотосесії музиканта. Портрет буде виконаний у фотореалістичному стилі. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини