У Харкові пройде «Ніч науки»
13 вересня 2017 14:57 Суспільство
У Харкові пройде «Ніч науки» Освітній захід «Ніч науки» пройде з 11:00 до 20:00 30 вересня в Харкові.

Цього року він буде присвячений питанням і проблемам енергоефективності. Провідні вищі навчальні заклади Харкова продемонструють гостям і жителям міста свої досягнення та інноваційні відкриття в цій сфері.

Як зазначили організатори, на сьогоднішній день науково-дослідні установи приділяють значну увагу дослідженням, новим відкриттям, а також впровадженню енергоефективних технологій на міських об'єктах. В рамках реалізації численних інфраструктурних проектів Харків застосовує новітні технології в сфері енергоефективності, грунтуючись на останніх наукових досягненнях і дослідженнях вищих навчальних закладів міста Харкова. Також все більше городян починає цікавитися цією тематикою. Саме тому цього року темою «Ночі науки» стала енергоефективність.

Організатор заходу - Департамент міжнародного співробітництва за підтримки Німецької федеральної компанії «GIZ».

Довідка. «Ніч науки» проходить у Харкові з 2013 року. Основною її метою є інтерактивна демонстрація останніх наукових досягнень і новітніх технологій міста Харкова. У 2014 році «Ніч науки» отримала нагороду в категорії «Кращий освітній проект» у конкурсі на кращі проекти транскордонного співробітництва Східної Європи, реалізовані протягом 2013 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини