У Харкові пройшов чемпіонат України з воркауту
26 червня 2017 10:51 Спорт
У Харкові пройшов чемпіонат України з воркауту Чемпіонат України з воркауту «Ukrainian Workout Battles 2k17» пройшов 24 червня на майданчику перед Харківським національним академічним театром опери та балету ім. М. В. Лисенка.

У змаганнях взяли участь 24 атлети з 18 міст України. Напередодні чемпіонату всі учасники пройшли відбір.

За результатами виступів 1-е місце на чемпіонаті виборов атлет з міста Миколаєва Віталій Мельник, 2-е місце посів харків'янин Кирило Карабут, 3-е місце дісталося також харківському спортсмену Владиславу Шаповалову.

Як зазначив організатор чемпіонату, лідер міського руху стріт-воркаут Іван Криленко, такого роду змагання пройшли в Харкові вперше і зібрали понад тисячу глядачів. За його словами, кожен з учасників викладався на всі 200% - це було масштабне видовище.

Іван Криленко також зазначив, що у вересні в Харкові планується відкрити найбільший в Україні спеціалізований центр для занять воркаутом. На сьогоднішній день в місті займаються цим видом спорту понад 2 тис. атлетів.

Зазначимо, що Чемпіонат України з воркауту «Ukrainian Workout Battles 2k17» пройшов за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса і Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту в рамках проекту розвитку вуличних культур. Організатор заходу - команда «BarstylersKharkov».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини