У Новобаварському районі комунальники ремонтують проблемні вимощення
27 липня 2017 17:36 ЖКГ
У Новобаварському районі комунальники ремонтують проблемні вимощення Пошкоджені вимощення сьогодні, 27 липня, відремонтували в житловому будинку по вул. Селянській, 32.

Вимощення цієї багатоповерхівки практично розсипалися з часом, і в будинку виникла аварійна ситуація. Мешканці звернулися по допомогу до Харківської міської ради.

Комунальники обстежили проблемний об'єкт і вже за два дні приступили до ремонту. Як зазначив директор КП «Харківспецбуд» Богдан Долина, крім будинку №32 вимощення відремонтують також у сусідніх багатоповерхівках - №30, 30-а та 34.

«Вимощення - один із важливих конструктивів будівлі. Вони слугують для того, щоб вода у вигляді дощу і снігу не потрапляла у фундамент будівлі і не руйнувала його. За даними адресами вимощення в будинках давно не ремонтувалися, вони були в аварійному стані. Ми прийняли рішення їх повністю відновити. Сьогодні в чотирьох будинках цього мікрорайону буде замінено близько 400 квадратних метрів вимощення», - зазначив Богдан Долина.

Всього цього року в Новобаварському районі комунальники відремонтують вимощення в 30 житлових будинках на вулицях Переможців, Китаєнка, Свинаренка, Конторській, Болбочана, Семінарській тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини