За оперним театром будують нову дорогу
14 серпня 2018 14:33 Інфраструктура
За оперним театром будують нову дорогу Будівництво дороги за Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка, яка з'єднає вул. Римарську та вул. Клочківську, йде за графіком.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 14 серпня, провів на місці робіт виїзну нараду з директорами профільних департаментів та підрядних організацій.

Він зазначив, що багато вже зроблено: частину дороги внизу, біля вул. Клочківської, засипали щебенем, трохи вище споруджуються підпірні стінки, будівельники зміцнюють схили і готуються до укладання монолітної плити.

«Тут дуже хиткі грунти, грунт був насипний, тому проектувальники вирішили поставити монолітну плиту. Подібні випадки вже були, коли через високий рівень грунтових вод потрібно було відливати рівну плиту на площі Павлівській. А тут грунт лежить ще й під певним кутом, тому процес досить трудомісткий», - розповів Ігор Терехов.

Крім того, він повідомив, що для зручності заїзду на нову дорогу буде вирівняна стара - на повороті з вул. Римарською в бік саду Шевченка. Також буде відремонтований фасад будівлі, що стоїть поруч.

«Я вдячний нашим будівельникам, робота тут фактично ведеться в цілодобовому режимі, і те, що на сьогоднішній день вже зроблено, - вражає», - сказав Ігор Терехов і зазначив, що в планах на майбутнє - виконати ландшафтні роботи на схилах за оперним театром.

Нагадаємо, що також за ХНАТОБом іде будівництво першого багатоповерхового паркінгу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини