Затверджено норми харчування харківських школярів і вихованців дитсадків на 2011 рік
26 січня 2011 16:11
Затверджено норми харчування харківських школярів і вихованців дитсадків на 2011 рік 26 січня на засіданні виконкому Харківської міської ради були затверджені грошові норми харчування учнів і вихованців навчальних закладів міста комунальної форми власності.

З урахуванням фінансових можливостей бюджету міста на 2011 рік, вони становитимуть у дошкільних навчальних закладах з 9-10,5-12-годинним перебуванням 8 грн. на одну дитину, з цілодобовим перебуванням та у санаторних установах - 9 грн. на дитину.

У загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів: для учнів 1-4 класів - 3,50 грн., для учнів пільгового контингенту в 1-4 класах, які відвідують групи продовженого дня, а також у 5-11 класах - 4,50 грн. на дитину.

В інтернатних навчальних закладах: для вихованців Харківського сімейного будинку «Родина» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - 30 грн., для учнів Харківської загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів №14 - 27 грн.

«Як і раніше, учні 1 класів будуть отримувати безкоштовне молоко, всі харківські школярі будуть забезпечені питною водою гарантованої якості, в усіх дошкільних та навчальних закладах буде здійснюватися С-вітамінізація третіх страв», - зазначила директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини